Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het monster in mij
ik voel het monster
diep in mij
het zat in een kooi
ik had het onder controle
het verstopt zich
in de donker kant van mij
maar nu het is vrij
het wil pijn
het wil bloed
deze kant van mij
was ik toch kwijt
maar de ketting is gebroken
de zelfvernietiging neemt het over
even is alles zwart
het monster heeft nu de controle
wordt gewekt door de stemmen in mijn hoofd
in mijn hand het mes
een verre vriend en mijn vijand
ik vecht tegen mezelf
tegen het monster diep in mij
Reacties op dit gedicht
dangerous mind vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
dangerous mind
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 september 2011
Thema's:
[Verslaving]
[Verdriet]