Voor jou Jeannette
We hebben samen veel doorgemaakt
Angst, verdriet, geluk, blijdschap
Alles samen met jou
Ik houd van jou
Op een manier van bewondering
Ook heb ik angst om je kwijt te raken
Om je te verliezen
Maar je zit gevangen in mijn hart
Je hebt levenslang
Je bent voor mij als moeder
Voor mij als zus
Als alles wat belangrijk voor mij is
Want dat ben jij
Ik houd van jou
Van je moed
Van je liefde
Van je praat
Van je aanwezigheid
Van je alles
Ik houd van jou
Ik raak je niet kwijt
Want je hebt levenslang
Gevangenisstraf in mijn hart
Ik mis je
Ik wil bij je zijn
Bij je horen
Bij je zijn
Ik hou van je Jeannette
Je bent mijn voorbeeld
En mijn liefhebbende zus
Veel liefs van je kleine zusje Maaike