Kon ik nog maar even bij je zijn
met je kunnen praten
dingen van je leren
ik mis het elke dag
kon ik nog maar even bij je zijn
ik denk aan de mooie herrineringen
die wij samen hadden
jij gaf me een thuis en warmte
kon ik nog maar even bij je zijn
ik wilde nog zoeveel aan je vragen
maar vijf december ben je overleden
en nu nu mis ik jou nog elke dag