Veel gevoelens zitten er in mij
Heel veel woede,
Heb ik last van gehad
Maar jij maakte me toch blij.
Veel verdriet heb ik ook gehad
Zoals je weet
Maar ook voor dat zorgde jij
Dat ik dat even vergat
Het veranderde allemaal
Dit alles dankzij jou
En toen vond ik liefde
Bij jou want jij bent speciaal