Ik dacht,
ik hoopte,
ik had verwacht,
ik geloofde,
dat jij degene was waarvan ik hield,
die persoon die om me zou geven,
maar wat heeft mij bezielt,
ik wou nog zoveel met je beleven.
Voor mij is het niet over,
niet gedaan,
als je me opnieuw betovert,
met een lach en een traan,
je bent mijn ziel en mijn leven,
nog altijd mijn schat,
ik wil je nog alles geven,
had ik je maar nooit voor mij gehad...