denkend aan ons beide,
de gedachten over te toekomst word moeilijk te vermijden.
een toekomst voor altijd met elkaar,
& later sterven als echtpaar.
ik wil voor altijd mijn leven delen met jou,
want lieve schat ik hou van jou..
maar nu mijn conclusuie,
dit hele verhaal is een dagdroom..
gewoon fantasie!