Ja, de val van de Berlijnse muur
dat was nog eens wereldbekend
geen renner fietste erdoor
of ie kreeg een kogel in zijn krent.
?
Maar die Geraardsbergse muur
die blijft daar gewoon liggen
ja,Geraardsbergse mensen kijken zuur
hun jaarlijkse ronde aan diggelen.
?
In Nederland willen ze een berg
alles is er plat, 't landschap wijd open
straks kunnen we die geraardsedwerg
misschien aan Nederland verkopen?