Een arm om me heen
Even niet alleen
Maar iemand die naar me kijkt
Iemand die me niet ontwijkt
Voel de warmte stromen
Hoor de woorden komen
Geniet en glimlach
Intens, de hele dag
Armen die me mogen
Een twinkeling in mijn ogen
Armen om me heen
Helemaal voor mij alleen