volwassen
volwassen worden wat is dat toch fijn,
al bleek dat voor jou nooit zo te zijn,
op het ene moment zit je in de buik,
nog niet veel later kruip je over de grond,
je knieen bijna kapot van het kruipen,
daarna kom je door een fase
genaamd : Kind zijn!!
je ontmoet vriendjes en leert om te gaan met pijn,
je eerste vriendje of vriendinntje,
komt ook dichterbij,
je bent al gauw 10 jaar oud,
je ouders zijn gescheiden of hebben heel veel ruzie,
met andere woorden het gaat steeds slechter,
je moeder krijgt een nieuwe vriend,
daar is alles nog niet mee gezegd,
je vader heeft een nieuwe vriendin dat is echt een heks,
kort om, de enige die jij nog hebt is je zus of broer,
met 13 begint het echte leven pas,
je komt op de middelbare school,
gaat je slecht gedragen,
meestal word je de klas uitgezet,
omdat je lacht of brutaal bent,
in de tweede krijg je te horen dat je hoger mag,
van basis naar kader maar,
je moet dan tot december je best doen op basis,
anders mag je tog niet,
je doet je best veranderd totaal,
met 16 jaar je zit hoger hebt je best gedaan,
hebt ook problemen thuis gehad
achter de rug.
je zit in je examen jaar,
doet examen en slaagt, wauw wat is je mam trots op je
jammer dat je niet meer met je pa omgaat,
zodat hij je niet kan zeggen hoe trots hij is,
je gaat naar het mbo,
die twee jaar vlogen voorbij,
je bent afgestudeerd binnenhuisarchitect,
wauw je mam is weer supertrots,
je gaat je eigen bedrijf starten,
met succes het bloeit uit tot een miljoenen bedrijf,
je gaat 's avonds studeren,
als actrice ook dat word een succes,
je krijgt je eigen serie,
ontmoet je droomman en trouwt,
en je bedrijf is nog steeds een grootsucces,
je woont in een grote villa
hebt een hond
kort om je hebt een droomleven.
toch jammer dat je door al dat succes niet meer aan je familie hebt gedacht, en je oude vrienden je hebt alleen maar tijd voor je showbizz vrienden . je hebt door al dat succes zelfs geen tijd gehad voor een eigen kindje
toch spreek ik hier over mijn leven!! je krijgt waar je voor vecht!!
volwassen worden wat is dat toch fijn,
zo blijkt het volwassen leven van me te zijn