De zon die schijnt
Vogeltjes die zingen
de wind waait zachtjes door je haren
je komt tot rust
doe je ogen een paar tellen neer
en denk aan de zon en het strand
voel de tinteling van de rust
en het geruis van de kust
zo krijg je alles wel weer aan de kant...........