Liefde is als een zeilboot,
die meevaart met de golven.
Een oneindige verte,
maar geen zicht meer op zee.
Er is nog zoveel in de verte, maar
je geraakt niet meer vooruit.
En dan is er een golfbreker, die de golven breekt!
zodat de liefde, stilletjes met de golven verdwijnt.