Avonturen in peutertaal
langs kastelen vol prinsessen
dierentuin met gevaarlijke dieren
we zijn ze allemaal te snel af
op feest bij jarigen
het zijn er wel tien
we zingen juigen
hieperdepiep
hoera
zelfgemaakte taart
van papieren propjes
’n feestmuts
met veel knuffelkadootjes
’n dag zonder zorgen
tussen de middag
paar uurtjes slaap
energie tanken
heerlijke oppasdag
met najaarszon
dus als toegift
’n balkonpicknick
Verzorgd door onze prins OPA