alleen en verdwaald
blijf ik maar trachten,
worden de emoties herhaalt
wanner ik maar blijf wachten
voor een aanraking
sterke armen die vasthouden
voor de heerlijke tinteling
die zichzelf vouwden
om mijn eenzame hart
en niet wil los laten
nadat het is gestart
en het verleden vergeten