Mijn ogen laten me andere dingen zien dan wie ik ben ,
Mijn hart laat mij andere dingen voelen ,
Maar jij weet wie ik ben ,
Jij komt langs me heen
Jij neemt me zoals ik ben ,
En toch blijft de onzekerheid ,
de twijfel en de pijn .
De tijd zal niets verandere ,
Het zal nooit weg gaan ....
Misschien laat je me beter achter ,
leef je leven ....
Zonder mij ...
xxXVannekesXxx