Mijn liefde voor jou
reikt tot het diepst van de oceaan
Mijn liefde voor jou
gaat verder dan de maan
Mijn liefde voor jou
gaat sneller dan het licht
Mijn liefde voor jou
overtreft zelfs dit gedicht
Mijn liefde voor jou
kent geen enkel eind
Mijn liefde voor jou blijft
zolang de zon nog schijnt