Ik zou willen zeggen
dat ik morgen weer
komen zal,
als dat
zou kunnen
en als ik
gewoon met jou
om mocht gaan.
Ik zou jou
op willen bellen
om te zeggen
dat ik je mis,
als ik dat
zou durven
en als ik wist
dat het nut had.
Maar nu dat
allemaal niet kan,
is het enige wat ik kan doen
dichten en
dat doe ik dan ook
ook al weet ik
dat jij dit
voorlopig niet lezen zult.