Jij doet me trillen ,
Je armen die me verwarmen ,
Je handen die de mijne niet lossen ,
je hoofd op mijn schouder net of dat je nooit wilt gaan ,
Je hart dat zachtjes klopt ... geeft mij rust
je ogen die zeggen dat je van me houdt ,
Je lippen nooit ver van de mijne een verlangen naar ...
Verlangen dat je eeuwig de mijne blijft !
xxXVannekesXxx