Waarom zijn er dingen nog zo duidelijk maar hou je ze toch verborgen.
De woorden komen over als woorden van een huigelaar. Waarom denk je dat mijn woorden slecht bedoeld zijn?.
Hoe kan het dat er achter z'n klein iets zoveel emotie achter zit?
Niet slecht bedoeld maar totaal verkeerd begrepen
Niet oprecht zeggen wat je werkelijk denkt en nooit luisteren wat de ander te zeggen heeft.
De woorden zijn niet duidelijk men kan dan alleen maar gissen en op zijn eigen gevoel afgaan
Uiteindelijk zou het lichtje van binnen toch uitgaan