eten, niet eten, eten, niet eten,
het spookt alleen maar door mijn hoofd,
is dit waar ik in geloof.
Ik wil leven, maar dan ook echt leven,
niet meer mijn leven laat beinvloeden door eetbuien,
niet meer het boulimia meisje zijn,
niet meer het AM meisje zijn,
niet meer het PTSS meisje zijn,
niet meer het depressieve meisje zijn,
maar gewoon mezelf,
niet bij alles denken wat de ander denkt,
niets laten omdat andere me zouden kunnen haten,
niet bang zijn dat andere me niet meer aardig vinden,
gewoon mezelf zijn,
dat is wat ik wil