Ik stel je teleur als ik praten wil
je aan kijken maakt me bang
Geen woord komt over mijn lippen
ik begin te trillen
en toch zou ik zo graag je willen vertellen
vertellen wat er binnen in zit
maar misschien is het beter zo
dat je enkel mijn buitenkant ziet
Ik wil je niet op zadelen met mijn hart !