Liefste, fout is het te drinken
van de beker die je niet toebehoort
Te genieten van een ster die niet de jouwe is
Het axioma heeft geen bewijs of reden
net als mijn liefde voor jou niet kan zijn
en toch bestaat als feit en waarheid
geen compromis, geen toegeving
ze is er, liefste, ze is er, liefste