Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
alleen jij
alleen jij maakt me gelukkig
jij hebt altijs goede raad
jij weet meestal wat goed voor me is
jij kent me het beste
jij hebt het beste met me voor
jij bent er altijd
daarom vertrouw ik je alles toe
daarom ben je zo speciaal voor me
je bent me alles
niemand kent me zo goed als dat jij me kent
als er wat is ken ik altijd bij jou terecht
daarom mam
hou ik zo veel van jou
Reacties op dit gedicht
witbeertje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Zondag, oktober 09, 2011 21:23
wat een moeder!:)
Over dit gedicht
Auteur:
witbeertje
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
09 oktober 2011
Thema's:
[Familie]
[Moeders]