soms vraag ik me af
wat zeg ik nou weer?
zo rap gekwetst
keer op keer
ben ik hem wel waard?
als ik zo reageer
verwijten, huilen
meer en meer
ik weet niet wat ik heb
dit verdient hij helemaal niet
ik met m'n verkeerde gedachten
doe hem steeds weer zo'n verdriet
m'n emoties niet onder controle
soms krijg ik plots die klik
zeg en denk ik domme dingen
die ik liever zou verdringen
laat me niet vallen
door de woorden die vloeien
laat me niet alleen
laat onze liefde verder bloeien
die meisjes maken me zo klein
maar ik besef diep in mn hart
dat ik jou meisje ben voor eeuwig
onze band is iets apart
ik ben van jou alleen
en jij van mij
blijf aub voor altijd
zo heel dichtjes aan m'n zij