Naar jouw lieve stem is waar ik graag naar luistert....
Naar de woorden die mijn zegt ....
Die je in mijn oor in fluistert.
Jouw stem die mijn hart sneller laat kloppen...
Mijn gevoel in stroom versnelling brengt....
Die niet meer is te stoppen.
Jouw stem is wat ik liefste hoor....
Deze geeft zoveel inhoud aan mijn leven...
Brengt elke keer op juiste spoor...
Jouw stem als ik deze niet hoor…
Is het deze die ik toch voelt
Zwijgend begrijp ik woorden die je bedoeld.
Jouw stem brengt jouw dichterbij
Deze weet elke afstand kleiner te maken.
Elke keer als ik jouw stem hoor.
In mijn hart te raken....