Moet ik altijd die eerste stap zetten
is het mijn taak je aan te halen ?
soms wil ik ook eens iets anders ,
dan hoop ik dat jij me eens eerst belt ...
ijdele hoop dat je me een sms'je laat ,
een eerste woord ...
laat me ook eens voelen dat je van me houd ..
Is dat te veel gevraagd ???
xxXVannekesXxx