Ooit zou de dag komen,
ik wist het zeker,
dat ik er niet meer om heen kon,
dat ik het moest vertellen,
eerlijk zijn is het beste,
dat is mij vaak gezegt,
maar toch, als het moment daar is,
is het moeilijk,
je doet haar al zoveel verdriet,
door steeds die moeilijke dagen,
dat ze me ziet worstelen
en zich afvraagt of ik het wel ga halen,
komt ook nog dit erbij,
kan ik het haar wel aandoen,
ik moest en zou het toch vertellen,
veel mensen wisten het al,
maar zij nog niet,
gewoon omdat ik niet durfde,
maar nu kwam het dan toch zover,
lieve mamma
ik heb boulimia