Harmonie die de natuur weerspiegeld vervult mij met een kracht die mij onbekend is en toch zo vertrouwd , verlangen, heimwee doch ik toch thuis ben
afgesneden van mijn essentie,doof voor de zachte woorden zoals wind de bladeren streelt
immens verdriet, te zwaar soms om te dragen, pijnlijk als brandend vuur op mijn huid
frustratie barst open in mijn hart, gelijk goddelijk vuur van een vulkaan,
zij die zich ontdoet van haar ongestolde lava, heet en allesvernietigend
vloeibaar goud stroomt uit het hart van mijn vulkaan,ongetemd en ongeremd
geen denkbeeldige barrières meer,
vrij om wederom als een zwart gesteente te verharden,
koud en onbreekbaar voor het oog.