Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Duivel in mij
sprekende ogen
die zwijgend mij bekijken
alsof ik een wonder ben
maar de angst overheerst
die donkere ogen
zijn de ogen van de
duivel
en spreken van
kom mee
wacht niet te lang
het heeft mij al te lang
geduurt om jou
zo intens te manipuleren
om angst aan anderen
te geven
maar ik wil niet
en de ogen maken mij niet bang
ze bestaan niet voor mij
al spreek je me nog zo aan
zwijgend zal ik verder gaan
met mezelf te blijven
en te laten
bestaan
als mens
geen duivel zit
in mij.
©
leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
Erwin
Gepubliceerd op:
13 oktober 2011
Thema's:
[Houden van]