Als mensenkind geboren,
groot gebracht in illusie
een ivoren toren
onze levens als stof in de wind,
dat is het lot van een mensenkind
kunnen wij werkelijk voelen in ons leven,
wie we zijn is diep in ons hart geschreven
als mensenkind getuige van leven en dood,
dat is essentie die onze waarlijke kracht ontbloot
laat ons zijn als stof in de wind,
elke vorm is dan mogelijk
in de ogen van een mensenkind
als mensenkind geboren,
groot gebracht in illusie
een ivoren toren.