Ze zit vast op de molen
Zinloos rondjes draaien
Maar ze kreeg de rit gratis en voor niets
Ze durft niet te roepen
Haar ouders kijken lachend toe
En moedigen haar aan
Nog een rondje
Maar misschien is deze molen niets voor haar
Misschien is er ergens een betere attractie
Een andere attractie
Durft ze te springen
Een sprong in het diepe onbekende
Of draait ze eindeloos door