Hangen ze slingers voor je op
vieren ze een feestje daarboven
Hebben ze een taart voor je gebakken
dat zou ik graag willen geloven
Hebben ze cadeautjeĀ“s voor je gehaald
laten ze je stralen de hele dag
Hebben ze ook nog voor je gezongen
leef je daarboven nu met een lach
Terwijl wij aan je denken
en onze tranen laten gaan
Terwijl wij even niets willen vandaag
en alleen bij jou stilstaan
Omdat we je zo ontzettend missen
en vandaag nog net iets meer
Jou eerste verjaardag zonder jou
het doet zo ontzettend veel zeer