Ik heb pap en mam vrijdag uitgezwaaid
omdat ik net als altijd niet mee kon gaan
`Feliciteer hem ook van mij`
mocht niet meer uit mijn mond gaan
Hield mijn adem in
mijn buik deed zeer
Ik wilde iets zeggen
maar de woorden kwamen niet meer
Ik keek ze nog even na
`Sterkte` zei ik op het laatste moment
Draai me om en vraag me af
of dit ooit nog went
Dat deze dag niet is zoals eerst
mijn felicitaties niet hoef door te geven
Omdat we allemaal zo goed weten
dat jij je verjaardag nog meer zal beleven