Een roos voor een sigaret
Ze is geplooid uit riet
Heb je nog een klutter
Te voet haal ik het niet
Het strand is de brug over
Ik wijs je waar het ligt
Nee vriend, draag geen zorgen
De stenen zijn verlicht
'k Val in een huis van dromen
Een suite reeds betaald
Een unicum vol zeeën
Van weelde nooit verhaald
Het bed strijkt wit fluweel
De spiegels goud gerand
Tot in mijn eigen werkplek
Met plotter naast de wand
Bonbons van caramel
Of levensvolle kleuren
Gestald boven een bar
dat geesten kan besmeuren
De zithoek streelt je adem
De stippen op je huid
Je nestelt met vier winden
Gebold of liefst languit
Een rijk van plaats
Een plek van 1000 zonnen
Met zicht op golven mijlenver
En schoonheid onontgonnen
En telkens weer op deze spot
Mijn raakvlak van intens genieten
Denk ik aan haar, Chris, en de dromen
Die plots mijn wereld toen verlieten