De nacht dekt mij toe onder een koude deken
Een rustige slaap roept mij
Ik geef toe aan mijn vermoeidheid
En zak door mijn benen
De donkerte roept mij verleidelijk
Slaap heeft nog nooit zo heerlijk geklonken
Ik geef toe aan mijn slaperigheid
En leg mijn hoofd neer
De maan duidt een nieuwe slaap aan
Slaap heeft nog nooit zo heerlijk geproefd
Ik geef toe aan mijn vermoeide lichaam
En sluit mijn oogleden
Deze maan zal voor eeuwig duren
Deze slaap zal altijd verder gaan
Mijn vermoeide lichaam hoeft nooit meer op te staan
Mijn oogleden gesloten, voor de rest van tijd