Oh Colombia
Bij jou ben ik mijn hart kwijtgeraakt
Het is mij komen zoeken
Zat mij achterna
Wilde mij laten weten
Wat ik werkelijk heb meegemaakt
Het klotsende water van de zee
High speed op een boot
De wijde wereld tegemoet
Met eindbestemming..
De dood!
Oh Colombia
Bij jou ligt mijn roots
Maar elk moment dat ik terugga
word ik overvallen door het kwaad
Niks opbouwends
Niks goeds
Oh Colombia
Mijn hart is bij je weggenomen
Gevangen..
Verteerd...
Een hels tafereel dat ik gadesla
Smekende stemmen..
Gejammer.
Ben gewoon getraumatiseerd