Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik zag een droom
ik heb de dromen gezien
van een niets
misschien
ik heb de drama's gezien
van een vrouw
misschien
ik heb het huilen gehoord
van een mens
misschien
doch door de wind
gestoord
is het niets
is het drama
en het huilen
door de storm
en de harde wind
meegenomen naar
de hemelse sferen die
ieder mens in zich vind
als een zorgenkind die zich
zorgeloos als de vrijheid in den
minne schikt en bemint om te geloven
dat het mooi en warm is daar in het duister
daar boven
©
leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
18 oktober 2011
Thema's:
[Geloof]