Mijn levensversie
Wat is het leven waard als je er toch niet van kunt genieten?
Waarom zou je vechten als je niet eens weet waarvoor?
Waarom moet je luisteren naar zij die denken dat ze het beter weten …
Terwijl ze toch niets beter weten dan jijzelf …
het is beter te sterven met je hoofd omhoog,
dan als een getemde depressievelling …
Het is beter te sterven met een glimlach op je gezicht,
dan met de tranen in je ogen …
op een dag zal iedereen het inzien,
ze zullen mijn beslissing begrijpen …
Hoe moeilijk ook …
er is altijd een uitweg, een oplossing, een bevrijding, …
Zelfs al is die vreselijk hartverscheurend …
Is het een mes recht door het hart …
zelfs al lijkt het alsof de liefde door de jaren heen
niets voorstelde …
Vergeef me …