Bloed geven is hard nodig
Je doet het al voor de honderdste keer
Als u allen nu komt ! het is zo nodig
Kom verzamelt eens wat moed en probeer het
Het is toch zeker voor het goede doel
Mensen geef met gevoel voor medemens
Uw bloed helpt anderen uit de nood.