wel eens verliefd geweest?
zo'n kluns dat je alles uit je hande laat vallen
knoeit met drinke,
jezelf compleet belachelijk maakt,
dat is wat heet: echt verliefd zijn,
de jongen die je toelacht
waarvan jij denkt dat die je gewoon uitlacht,
de jongen die jij het allerleukste van de wereld vind,
de jonge die niet zo gevoelig is maar toch zijn zwakke kant aan je laat zien,
niet durft te zeggen dat die je leuk vind maar het toch laat merken,
ik ben verliefd,
op een hele leuke mooie lieve jongen,
maar gister vond ik hem en zijn beste vriend nog leuk,
en kon ik niet kiezen,
maar deze vind ik al heell erg lang leuk,
en nu weet ik wie ik wil kiezen,
maar tog voel ik me schuldig durf ik niet tegen die andere jonge te zeggen dat ik verliefd ben op zijn beste vriend,
de jongen op wie ik verliefd ben,
weet dat ik gister hem en zijn beste vriend nog leuk vond,
maar nu kan ik alleen nog maar aan hem denke:$
en weet ik zeker dat hij de one is
vind hem het langste leuk,
maar straks als ik iets met hem krijg
krijgen ze misschien ruzie
dan is het mijn schuld omdat ik niet kon kiezen
Liefde is moeilijk
maar kies voor je eigen geluk!!!!
niet voor dat van een ander,
daar word je zelf nooit gelukkig van
xx