Eindelijk, ik ben klaar met jou!
En dat na zo'n lange tijd
Ik heb je al jaren niet meer gezien
En het laatste beetje verdriet is weg
Ik mis je niet meer, eindelijk afgekickt
Ik denk niet meer aan dwarrelende bladeren,verliefdheid, eindeloze gesprekken, samen zijn, zoenen en meer..
Eindelijk kan ik verder met opgeheven hoofd zonder zeer
Toch geef ik toe, voelt het wel wat leeg
Soms probeer ik herinneringen vast te houden
Oke, ik geef toe ik probeer het best nog vaak
Maar, jou in real-life missen daar ben ik overheen
Toch, de herinneringen die houd ik liever 'nog even' te leen
Nog even..voor levenslang