Er zijn altijd wel zo'n dagen
waarop alles misloopt,
niets lijkt goed te komen,
en niemand om je lijkt te geven,
er zijn altijd wel zo'n dagen
waarop je blij en gelukkig bent,
niets je dag kan stuk maken,
tot het weer gebeurt,
er zijn altijd die momentjes
waarop je je afvraagt waarom,
er zijn altijd die momentjes
dat je denkt dat het genoeg is
en je niet meer verder kan...