Eindelijk verlost van alle gevoelens.
De negatieve gevoelens die ik eerst had.
Nu voel ik me vrij en vrolijk.
Zo vrij als een vogel, hoog in de lucht.
Presteer beter dan tevoren.
Het lijkt als of ik herboren ben.
Voel de wind in mijn haar.
De geluiden in mijn oor.
De kriebels in mijn buik als een vrije val.
Voel me geweldig.
Voel me goed.
Niemand maar dan ook niemand kan mij nu nog breken.
Mij in de grond trappen, zoals ze eens deden.
Ben nu sterker dan ooit.
Nooit meer die ene pijn.
Nooit meer denken dat ik betekenisloos ben.
Lekker vliegen door de lucht.
Alles doen op mijn eigen manier.
Zolang het niemand schaad ben ik de hort op.
Zo vrij als een vogel.
Vrijer kan gewoon niet.
Eindelijk vrij...