de ware ja ik zie hem
als ik in jou ogen kijk
eergister heb ik je nog gezien
je zat binnenin mijn hartje
ik had het koud
jij warmde mij op
in het donker pakte je mijn hand
je knuffelde mij
zoals nog nooit iemand me had geknuffeld
je raakte me aan zoals nog nooit iemand me aan had geraakt
bij jou voel ik me goed
ik kan jou alles vertellen
jij maakt je zorge om me
als je denkt dat dat nodig is
je waakt over me niemand hoeft aan me te komen
daar zorg jij wel voor
al ben ik een hele dag bij jou geweest
na 5 minuten dat ik je niet heb gezien
mis ik je al
normaal denken kan ik niet meer
alles waar ik aan denk ben jij
jij troost me als ik verdrietig ben
je helpt me waar je kan
1 ding wat jij al weet
ik hou van jou
ik mis je bby
xxxx