Ze maken je knetter,
liggen op de loer,
raken je aan,
laten je geen moment met rust,
zelfs kijk je de andere kant uit.
Je lichaam en ziel,
de instrumenten van je gevoelens,
Het ritme dat je hart doet kloppen
Ik ben moe, neem me maar mee,
neem mijn hand en vertel me
de weg die naar jouw toe leidt