ik rij door jou straat en zie jou huis
jij woont hier al zolang, ooit was het mijn thuis
je weet niet hoe rot het voelt, hier alleen te staan
ik weet niet wie jij bent, ik moest je laten gaan
lang geleden heb je voor mij gekozen
dat doet mij 't meeste zeer
jou liefde heb ik niet ervaren,
ik herriner mij het niet meer
jou manipulatie was jou wapen
jou woorden als een zweep
je geest gaf je signalen
die jezelf niet eens begreep
lang geleden heb je voor mij gekozen
dat doet mij het meeste zeer
jou liefde heb ik niet gevoelt