Frustratie
Hoe zou mijn leven zijn
als alles anders was?
Als ik andere mensen kende,
of andere keuzes maakte?
Hoe zou het leven zijn zonder mij?
Ik voel me nergens passen, alsof ik er niet hoor.
Er zijn mensen die van me houden,
maar die hebben het niet door.
Hoe ik me voel, wat ik denk
Wat ik wil, waar ik bang voor ben.
Ik ben bang dat ik veranderd in een iemand,
die nooit meer hetzelfde zal zijn,
een persoon met alleen maar wrok, woede,
en enorm veel pijn.
Zou het niet beter zijn als ik weg was?
Lekker rustig, lekker vrij..
Geen gedachten en emoties, dat is wat ik wil.
Een groene kaart om een dag over te slaan,
dat is alles waar ik om vraag.