Je pakt mijn hart,
Met je twee klauwen.
zet je nagels erin,
En gaat hem uitvouwen.
De pagina's van mijn pijn,
Komen allen voorbij.
Je leest ze voor, Zachtjes
één voor één, op een rij.
Dan lees je harder,
je schreeuwt zowat.
ik kan geen kant op,
zak diep in een gat.
Waarom doe je dit toch?
Waar verdien ik dit aan?
Ik wil dit helemaal niet,
Laat me nou gaan!
Ik haat jou zeg!
Is dit mijn lot?
De dood in gepraat,
Door de grote god.
Is dit mijn gevoel?
Is dit mijn geweten?
Kan me niet schelen,
maar ik ben versleten!