Vele mensen die me zien lopen denken: "Check die bitch daar lopen..."
Maar naarmate mensen me leren kennen komen ze der achter dat ik geen bitch ben.
Gewoon een meisje met veel verdriet van binnen die graag niet wil dat andere mensen dit van haar zien en daarom vaak een masker opzet.
Sommige noemen dit arrogantie...
Maar als je bij die mensen wel je ware gevoel uit noemen ze je een aansteller...
Mensen oordelen en roddelen graag over mensen...
En waarom?
Omdat ze niet willen dat andere mensen hun echte gevoel zien....
Ook ik wil dit niet...
en heb daarom soms misschien te snel mijn oordeel klaar staan over andere mensen...
Maar mensen probeer andere niet te veroordelen voordat je ze kent!
En onthou dit: "Iedereen kan soms het leven niet meer aan,, maar er is altijd een weg!
Soms is het niet linksaf, rechtsaf of rechtdoor maar achteruit..."
Ik heb laatst 1 stapje achteruit gedaan maar ik ga er nu weer 2 naar voren!
Let's go!
# Thanks voor de kansen die ik krijg!