Zonder jou is het mooie lelijk,
met jou is al het lelijke mooi.
Zonder jou is de warmte kil,
met jou is de koude warm.
Zonder jou is het leven leeg,
met jou is de leegte vol leven.
Zonder jou is mijn vreugde weg,
met jou is mijn weg vol vreugde
Zonder jou is alles niets,
met jou is niets alles.
- "written in a flash of inspiration" -