Niets meer dan een schaduw,
Een vage schim op de muur.
Ik leef van dag tot dag,
Een schaduw van mezelf,
Van wat ik had kunnen zijn.
Alleen te zien in een vlam,
Toch ben ik altijd bij je.
Ik kijk naar je,
Jij ziet me niet,
Maar ik blijf hopen.
Dat jij me zult zien,
Dat jij me zult horen,
Dat ik bij jou mag zijn.